Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHGC, COMET Toplantısında "Yerel Medya"nın Sorunlarını Paylaştı

HGC, COMET Toplantısında “Yerel Medya”nın Sorunlarını Paylaştı

Hatayın Antakya ilçesinde bulunan The Shahut Otel’de “Creating Opportunities for Meaningful Expression in Turkey” (COMET) (Türkiye’de Anlamlı İfade Olanakları Yaratmak) projesi kapsamında düzenlenen Medya Karavanı adlı toplantı gerçekleştirdi. Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin de katıldığı toplantıda yerel medyanın sorunları aktarılırken, çözüm önerileri dinlendi.

HGC, COMET Toplantısında “Yerel Medya”nın Sorunlarını Paylaştı

Medya Karavanı adlı etkinliğe HGC Genel Sekreteri İlyas Bayraktar, HGC Yönetim Kurulu Üyesi ve TGC Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu, Antakya’da bulunan cemiyet başkanları, Gazeteciler Gökçer Tahincioğlu, İrfan Aktan, Antakya’da görev yapan basın mensupları iştirak etti.

Basın Mensuplarının Görüş ve Önerileri Dinlendi

COMET Proje yetkilileri, akademisyen ve uzmanlardan oluşan bir çalışma grubu ile birlikte Antakya’da yerel gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda yetkililer, yerel medyanın sorunlarını ve çözüm önerileri hakkında cemiyet başkanları ve temsilcileri ile birlikte basın mensuplarının görüş ve önerilerini dinlediler.

Hatay’da gerçekleştirilen etkinliklerin ve alan çalışmasının ardından COMET Proje yetkilileri tarafından bir rapor yazılarak, raporun başta TBMM olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla paylaşılacağı bildirildi. Gazeteciler Gökçer Tahincioğlu ve İrfan Aktan’ın katıldığı toplantı daha sonra gerçekleştirilen söyleşi ile sonlandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER