Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHGC, Kızılay Hatay Şubesi Yönetimini Ağırladı

HGC, Kızılay Hatay Şubesi Yönetimini Ağırladı

Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti‘ni (HGC) ziyaret etti. Kongre süreci sonrasında Başkan Abdullah Temizyürek önderliğinde oluşan yeni yönetimi hayırlama ziyaretleri devam ediyor.

HGC, Kızılay Hatay Şubesi Yönetimini Ağırladı

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış ve Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, Türk Kızılayı Hatay Şubesi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Ş. Kudret Özbakış başkanlığında yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kızılay Hatay Şubesi’nden Başkan Temizyürek’e Başarı Dileği

Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış, gerçekleştirilen ziyarette Sivil Toplum Kuruluşu olarak kamu ve toplum yararına hizmet verdiklerini belirterek 1868 yılında kurulan ve yurtiçi ve yurtdışında bünyesinde birçok birimin olduğu Türk Kızılayı’nın yaptığı çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler vermesinin ardından, yeni göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

HGC, Kızılay Hatay Şubesi Yönetimini Ağırladı

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış tarafından HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e Türk Kızılayı’nı simgeleyen kahve fincanı takımını hediye etti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER