Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaHırsızlıktan Yakalanan 2 Kişi Tutuklandı

Hırsızlıktan Yakalanan 2 Kişi Tutuklandı

Antakya’nın Güzelburç Mahallesinden bir işyerini soyan iki kişi, Polis’in takibi sonucu Narlıcı Mahallesinde yakalanırken, çıkarıldıkları adli mercilerde tutuklandılar.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada,  28.01.2023 günü Antakya Güzelburç Mahallesinde meydana gelen işyerinden ve kurumdan hırsızlık olayında; 2 adet zımpara makinesi,  2 adet boya tabancası,  1 adet pastacila makinası,  1 adet zımba makinası,  1 adet cep telefonu,  1 teneke tiner,  30 adet kaynak elektrotu çalındığı belirtildi.

Valilik açıklamasında, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, olayı gerçekleştirenlerin M.K. ile M.S. oldukları tespit edildiği ve  Şahısların 29.01.2023 günü Narlıca Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındıkları ifade edildi.

Açıklamanın devamında, 30.01.2023 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, Ayrıca şahıslara ait ikamette yapılan aramada iş yerinden çalınan malzemelerin tamamı ele geçirilerek, sahiplerine teslim edildikleri ve 1 adet çalıntı motosiklet ve çok sayıda inşaat malzemesinin de yakalandığı kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER