Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Hizmet için tüm Antakya halkının desteğini bekliyorum"

“Hizmet için tüm Antakya halkının desteğini bekliyorum”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hatunoğlu, partililer önünde ilk hitabını gerçekleştirdi

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, dün CHP il binasında, partililerle buluştu.
. Antakya’da doğup büyüyen ve Antakya’da yaşayan biri olarak, Antakya halkına nasıl hizmet edilmesi gerektiğini bilen biri olduğunu söyleyen Hatunoğlu, hizmet için tüm Antakya halkından destek beklediğini bildirdi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimlerinde Antakya Belediye Başkanlığı’nı kazanmak için ve Antakya halkına hizmet etmek için bu göreve canı gönülden talip olduğunu söyleyen Hatunoğlu, konuşmasında şunlara yer verdi: “Beni bu göreve layık gören çok sevdiğim ve değer verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca benden desteklerini esirgemeyen MYK üyelerine, PM üyelerine, milletvekillerine ve abim olarak gördüğüm Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a huzurunuzda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Antakya’da doğup büyüyen ve Antakya’da yaşayan biri olarak, aziz Antakya halkına nasıl hizmet edilmesi gerektiğini bilen bir kardeşinizim. Bundan dolayı aziz Antakya halkına hizmet etmek için tüm Antakya halkının desteğini istemek için buradayım. Aziz Antakya halkına yapacağımız her hizmet şeffaf, denetlenebilir ve hesap verilebilir olacak.
Kendi tecrübelerinin yanı sıra belediyecilikte kendi konularında uzman olan herkesten destek almak kaydıyla bir yönetim sergileyeceğim. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde hizmet üretmek için yapılması gereken bütün gayretleri sergileyerek yoluma devam edeceğim.
Belediye Başkanlık makamının vatandaşa hizmet eden bir makam haline gelmesi için var gücümle çalışacağım.
Aziz Antakya halkına hizmet etmek için sevdalı olan bir kardeşiniz olarak yapacağım güzel hizmetlerde dualarınızı ve desteklerinizi bekliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER