Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunHollanda'dan Türkiye'ye Motorla Geldiler!

Hollanda’dan Türkiye’ye Motorla Geldiler!

Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşların kurduğu Atam BİKERS Motosiklet Grubu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Avrupa’dan Türkiye’ye 2 bin 500 kilometre yol kat ettiler.

Üç günlük motosiklet üzerindeki yorucu bir yolculuk yapan, ardından ana vatana gelen Atam BİKERS üyeleri 19 Mayıs’ta Başkentte Ata’nın huzurunda bayramı kutladılar. Ardından ülkenin çeşitli yerlerini gezen kulüp üyeleri soluğu İskenderun’da aldı. BİKERS Kulüp Başkanlığını İskenderunlu Rıfat Alkan’ın yaptığı motosikletli grup İskenderun’da da Atatürk Anıtında bir araya gelerek motosiklet sevdalılarıyla fotoğraf çektirdiler.

 

BİKERS Motosiklet Kulübü Başkanı Rıfat Alkan Avrupa’da yaşayan vatandaşlarla bir motosiklet grubu kurduklarını belirterek “Tüm arkadaşlarımızla birlikte Atatürk’ümüzü anmak üzere ülkemize geldik. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ziyaretlerde bulunduk. İskenderun Benim şehrim olduğu için de arkadaşlarımızı da buraya getirdim” dedi.

 

Motosiklet tutkunu Mehmet Kıvrakdil ise Hollanda’da kurdukları bu ekiple Türk vatandaşlarını bir arada tutarak onların asimile olmalarını engellemeye çalıştıklarını, ayrıca motosikletlerle de gezintiler, aktiviteler yaptıklarını söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER