Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHÜKÜMET ACİLEN KURULMALI

HÜKÜMET ACİLEN KURULMALI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile Meclisi, ortak bir açıklamayla, TBMM’de grubu bulunan 4 Siyasi Partiyi hükümet kuruluşunda sorumluluk almaya çağırdı.

Başkan Hikmet Çinçin imzalı ATSO Yönetimi ve Meclisi adına yayınlanan bildiride, ülkedeki son terör olaylarına da vurgu yapılarak, şehitlere Tanrı’dan rahmet, aileleri ile ülkeye başsağlığı dileğinde de bulunuldu.
ATSO açıklaması şöyle:
“7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerin tek başına bir iktidar çıkaramaması ve hükümetin hala kurulmuş olmaması güvenlik ve ekonomik sorunların gün geçtikçe artmasına yol açmıştır. Tüm bu yaşanan olumsuzluklar ve sınır komşularımızda yıllardır süren savaşlar ülkemiz ihracatçısını çok ciddi sıkıntılara sürüklemiştir. Ülkemizde bu denli sorunların olduğu bir dönemde siyasal çekişmelerin bir tarafa itilerek en kısa zamanda hükümet kurulmasını ve kurulacak hükümetin bir an önce güvenlik ve ekonomik sorunları hızla ele alması gerektiğini düşünmekteyiz. Bu nedenle mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilere sorumluluk düşmektedir. Ülkenin geleceği ve selameti için siyasi kaygıları bırakıp bu sorumluluğu üstlenmeleri gerekmektedir.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER