Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİCKD Başkanı Nermin Yıldırım Kara Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın

İCKD Başkanı Nermin Yıldırım Kara Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın

 

İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin yıldırım Kara, İskenderun’a bağlı Denizciler, Azganlık ve Sarıseki bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarını yerinde izledi.

İCKD Başkanı Nermin Yıldırım Kara Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın

Nermin Yıldırım Kara gezisi hakkında yaptığı açıklamada,” Bugün İskenderun Çevre Koruma Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın kolları, Gençlik kolları ve İl kadın kolları yöneticileri ile Denizciler mahallesi muhtarı Ali Rıza Kekeç , Sarıseki mahallesi muhtarı Serkan Saygılı ve Azgınlık muhtarı Murat Saraç’ı ziyaret ettiklerini belirterek, “ Ciğerlerimizin yandığı yangından dolayı geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Akarca’da yangında zarar gören Cumali bey ve Havva hanımın evlerini ziyaret ederek en kısa sürede eski günlerimize döneceğimizi konuştuk. Yaralarımızı hep birlikte saracağız, Mülki Kurumlarımıza, Belediyelerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” ifadesinde bulundu.

İCKD Başkanı Nermin Yıldırım Kara Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın

“Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın” temennisinde bulunan Nermin Yıldırım Kara, “Muhtarlarımız ile birlikte yangında zarar gören mahallelerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında neler yapabileceğimizi konuştuk.

Yaralar yavaş yavaş sarılıyor, bütün kurumlara Allah kolaylık versin diliyor bir daha böyle bir acının yaşanmamasını diliyoruz” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER