Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağ Haberİcra Memurlarına Saldırı Davası Sonuçlandı

İcra Memurlarına Saldırı Davası Sonuçlandı

Geçtiğimiz yıl Samandağ ilçesinde bir özel hastaneye yönelik icra takibi yapan, avukat ve icra memurlarının görev yapmalarını engelleme ve saldırı ile ilgili dava sonuçlandı.

Geçtiğimiz Cuma günkü karar duruşmasında, görevli icra memuru ile avukatın görev yapmasını engelledikleri, saldırdıkları iddiasıyla, 2 sanıkla ilgili olarak, her birine ayrı ayrı olmak üzere, 4 yıl 2’şer ay hapis, ayrıca kamu görevlisine hakaret suçu nedeniyle de 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi.

Hatay Barosu üyesi avukata yönelik saldırı nedeniyle, müdahil olarak davaya katılan Baro Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, geçtiğimiz hafta kararı açıklanan dava ile ilgili şu paylaşımı yaptı: “Meslektaşımız Av. Sercan Gezer’in, Samandağ Özel Güneypark Hastanesi’nde haciz esnasında darp edilmesi ile ilgili görülen davanın karar duruşması bugün yapılmış olup, mahkemece her iki sanığın ‘Görevi yaptırmamak için direnme suçundan’ ayrı ayrı 4 yıl 2 ay, ‘Kamu Görevine karşı hakaret’ suçundan da 1 yıl 15 gün hapis cezası kararı verilmiştir.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER