Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİdam Cezası Kadın Cinayetleri Çocuk İstismarı Ve Tecavüz

İdam Cezası Kadın Cinayetleri Çocuk İstismarı Ve Tecavüz

İdam cezası son yıllarda artan kadın cinayetleri, tecavüz ve çocuk istismarı olayları nedeni ile sık sık kamu vicdanınca gündem yapılmaktadır.

İdam Cezası Kadın Cinayetleri Çocuk İstismarı Ve Tecavüz

Çocuğa yönelik cinsel saldırılar ülkemizde insanları ayağa kaldırıyor.

Toplumun her kesiminden yaşanan  istismarlara  tepki yükselirken, bu canilerin en ağır şekilde cezalandırılması talep ediliyor.

Change.org’da başlatılan ‘Tecavüze İdam İstiyoruz’ başlıklı imza kampanyası, söz konusu tepkilerin, önemli bir yansıması olarak öne çıktı.

Çocuk Tecavüzüne İdam Gelmeli Mi?

Adana’da bir çocuk istismarından sonra başlatılan Kampanyaya saniyede 10 imza atılırken, şu ana kadar 751 bin 200 kişi, tecavüzcülerin idam edilmesi için imza verdi.

İdam Cezası Kadın Cinayetleri Çocuk İstismarı Ve Tecavüz

İmza kampanyasını başlatan Berk Can Doğan, sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak, herkesin bu olaya tepki göstermesini isteyerek, “Bu konunun meclise girip, hiç olmazsa daha ağır bir ceza sistemi istiyoruz” dedi.

Kadın Cinayeti Ve İdam

İmza kampanyasına Sanatçı Yıldız Tilbe, hanedan mensubu Nilhan Osmanoğlu ve ünlüler de destek verdi. Galatasaray’ın taraftar grubu Ultraslan resmi Twitter hesabından, “Fikrimiz net, pedofili suçluları idam edilsin” mesajı paylaştı.

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil sosyal medya hesabından, “Tribünler Türkiye’nin sesidir… ‘Çocuk İstismarı’na karşı, maçların 18. dakikasında hep beraber ayağa, çocukların sesi olmaya” paylaşımıyla çağrıda bulundu. Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz da bir mesaj paylaşarak, yaşananlara tepki gösterdi. Adana ve Antalya’dan art arda gelen haberlerin kan dondurduğunu belirten Kılavuz, “Bu aşağıların aşağısı, insanların yüz karası, pislik çukuruna ait çürümüşlerin gün yüzü görmeden, yaşamalarına izin verilmeksizin, vakti geciktirilmeden asılmalarını talep ediyoruz” dedi.

Kadın cinayetleri,tecavüz ve çocuk istismarı suçlarında idam cezası ile ilgili sizler de görüşlerinizi yorumlar bölümünde paylaşırsanız seviniriz.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER