Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayİGC'den HBB başkanı Öntürk'e ziyaret

İGC’den HBB başkanı Öntürk’e ziyaret

İGC Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı  Mehmet Öntürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İskenderun Gazeteciler cemiyeti , yönetim kurulu ve gazetecilerin ziyaret ettiği Öntürk Hatay’ın birleştirici gücü olmak için çabaladıklarını Bölgenin hafızası olan gazetecileri de burada ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yapılan yerel seçimlerin sonrasında yeni görevinizi tebrik ediyorum. Seçim meydanlarında söylediğiniz gibi önceliğimiz Hatay diyordunuz. Deprem bölgesi Hatay’ın ayağa kaldırılması için sizlere kolaylıklar diliyorum dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntür ise Hatay Büyükşehir belediyesini adeta talan etmişler, çok ciddi ve hukuksuz çalışmalar yapılmış. Şu anda sayıştay ekipleri inceleme ve denetimlerini yapıyor. Yapılanların tamamını kamuoyuyla paylaşacağım. Dün ne söylediysem aynı sözüm geçerlidir. Hatay’ın tüm ilçeleri bir birinden ayrılmaksızın hizmetleri aynı ve adaletli şekilde hizmet edeceğiz. Biz milletimize ne söz verdiysek gelecek kaygısı yaşamadan bu hizmetleri yapacağız. Gerçekten Hatay büyükşehir belediyesi içirişinde çok ciddi usulsüzlükler yapılmış. Hatay halkının hakları çarçur edilmiş dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER