Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİGC'den Müdür Güneş ve Palmiye Hastanesi Ziyareti

İGC’den Müdür Güneş ve Palmiye Hastanesi Ziyareti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu, Palmiye Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Dr. Ömer Suha Caymaz’a ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e ziyarette bulundu.

İGC’den Müdür Güneş ve Palmiye Hastanesi Ziyareti

Emniyet Müdürü Güneş’in İskenderun’a geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla gönülleri fethettiğini belirten İGC Başkanı Veysel Cıncık, büyük bir güven duygusu oluşturduğunu dile getirdi.

“Gazeteciler Olarak Sizi ve Ekibinizi Kutluyoruz”

Başkan Cıncık, “Sizi ve ekibinizi gazeteciler olarak kutluyoruz. Çalışmalarınızın yine bu tempoda süreceğinden eminiz.” ifadesinde bulundu.

ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini, Emniyet teşkilatının çalışmalarından duyulan memnuniyetin kendilerini motive ettiğini bildirdi.

İGC, Dr.Ömer Suha Caymaz’a Yeni Görevinde Başarılar Diledi

İGC Yönetimi, Palmiye Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Dr.Ömer Suha Caymaz ve Hastane Müdürü Ahmet Ahraz’ı da ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İGC’den Müdür Güneş ve Palmiye Hastanesi Ziyareti

İGC Başkanı Veysel Cıncık, “Hastanelerimizin ehil ellerde bulunması, verimli çalışması halkımıza güven vermektedir. Yeni görevinizde size ve ekibinize başarılar dileriz’’ ifadesinde bulundu.

Başhekim Ömer Caymaz, ‘’Gelişim ve Palmiye Hastaneleri’nin sahibi aynı kişi olmasına karşılık, tek bir hastaneymiş gibi değerlendirilmemeli. Her iki hastane de ayrı işletmeler. Hatta aramızda tatlı bir de rekabet var. Önümüzdeki günlerde sürprizlerimiz olacak’’ dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER