Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiIğdırlı Piyade Uzman Çavuş Fatih Kara, Ateşkes Öncesi Şehit Oldu

Iğdırlı Piyade Uzman Çavuş Fatih Kara, Ateşkes Öncesi Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib‘de devam eden Bahar Kalkanı Harekatı‘nda rejim unsurlarının ateş açması üzerine Iğdırlı Piyade Uzman Çavuş Fatih Kara’nın şehit olduğunu duyurdu. Moskova‘da gerçekleşen Erdoğan-Putin zirvesinde alınan ateşkes kararı öncesinde açıklanan şehidin acı haberi Iğdır’daki ailesine verildi.

Iğdırlı Piyade Uzman Çavuş Fatih Kara, Ateşkes Öncesi Şehit Oldu

“İdlib’de 2 Şehit 3 Yaralı”

Milli Savunma Bakanlığı, “Bahar Kalkanı bölgesinde bulunan unsurlarımıza rejim unsurları tarafından açılan ateş neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır” dedi.

Iğdırlı Piyade Uzman Çavuş Fatih Kara, Ateşkes Öncesi Şehit Oldu

Açıklamada, bölgede tespit edilen hedeflerin ateş destek vasıtalarıyla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılığın verildiği ve hedeflerin tahrip edildiği, gelişmelerin takip edildiği ve gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

MSB, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personellerimiz için acil şifalar dileriz.” dedi.

Gaziantepli Sözleşmeli Er Enes Kaya Şehit Oldu

Son Dakika!! Gaziantepli Sözleşmeli Er Enes Kaya, İdlib’de Şehit Oldu

Gaziantep Valiliği “Ruhun şad olsun Şehidim. İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi Harekatı kapsamında yapılan saldırı sonucunda vatan evladımız, hemşehrimiz Sözleşmeli Er Enes Kaya şehit olmuştur.Şehidimize Allah’tan rahmet ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” ifadesiyle şehit haberini duyurmuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER