Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİGEV Artık 160 Öğrenciye burs veriyor

İGEV Artık 160 Öğrenciye burs veriyor

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, öğrencilere daha fazla burs verebilmek için geleneksel hala getirdiği etkinliğin yirmi ikincisini gerekleştirdi

Grand Plaza’da gerçekleştirilen etkinliğe, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve eğitim gönüllüleri katıldı.

Gecede konuşan İGEV İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Nihad Belli, terörle mücadelede şehit düşen tüm Mehmetçiklere Allah’tan rahmet ve yüce Türk Milleti’ne başsağlığı dilerken “Eğitim gönüllülerinden oluşan İGEV kurulduğu yıllarda 40 öğrenciyle burs vermeye başladık. Bugün ise 160 civarında burs verebilecek güce eriştiğimizi söyleyebilirim” dedi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da, eğitim adına yaptığı faaliyetler, sosyal sorumluluk projelerine katkılarıyla İGEV’in çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini söyledi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven de İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın kurucularından biri olmaktan büyük bir gurur duyduğu, yaktıkları meşalenin daha ilerilere taşınmasından da mutluluk duyduğunu ifade etti.

Eğitim gönüllülerine plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edilen gecede ayrıca İzmir marşının çalınmasıyla tüm salon Türk bayraklarıyla marşı ayakta okudular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER