Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİGEV Eğitime Katkı Gecesi düzenledi

İGEV Eğitime Katkı Gecesi düzenledi

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), geleneksel dayanışma yemeği düzenledi. Gecede eğitime katkı verenler plaketle ödüllendirilirken Türk Halk Müziği Sanatçısı Vildan Turan geceyi renklendirdi.

İGEV’in Toyota Plaza’da düzenlediği dayanışma gecesine iş dünyası, siyasetçiler, oda başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ilgi gösterdi.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Uyar, toplumsal dayanışmaya çok ihtiyaç duyulan bu günlerde her zaman olduğu gibi yine İGEV olarak bu dayanışmaya katkı sağlamak istediklerini belirterek “Cumhuriyetimize bağlı, laik, hak ve hukuka saygılı, aydın, Atatürkçü ve çağdaş bireylerin yetişmesine katkı vermeyi görev edinmiştir. Bizler yeni neslin bilgili, donanımlı, kendine güvenen, Ulusal çıkarlarımızı koruyup gözetecek, çağdaş bir nesil olmasını istiyoruz. 19. yılını tamamlayan vakfımız siz değerli eğitim gönüllülerinin katkıları ile bu güne kadar, toplamda 528 öğrenciye katkıda bulunarak mezun etmenin gururunu ve huzurunu yaşıyoruz. Halen vakfımızdan 130 öğrenci burs almaya devam etmekte’’ diye konuştu.

Eğitim gönüllülerine İGEV’e desteklerinden dolayı plaket takdim edilen gecede, Türk Halk Müziği sanatçısı Vildan Turan sahne aldı.

Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Turan, türkülerini seslendirdiği gecede konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Sanatçının seslendirdiği birçok türküye davetliler eşlik etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER