Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİGM'de Gönüllüler Günü Kutlandı

İGM’de Gönüllüler Günü Kutlandı

İskenderun Gençlik Merkezi, hiçbir beklenti içine girmeden, bir karşılık gözetmeden gönüllülük faaliyetlerine katılan Genç Gönüllülerinin gününü İSTE’de mini bir konser ve pasta keserek kutladı.
İskenderun Gençlik Merkezinin Gönüllülük Kulübü timlerinden Sevgi ve Merhamet Timi, Eğitim Timi, Sağlık Timi, çevre Timi, Acil Durum ve Afet Timi, Sıfır Atık Timi üyesi olan gençler bu zamana kadar sıcak soğuk demeden faaliyetlere katıldı ve her türlü fedakârlığı yerine getirdi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Genç Ofis’te gerçekleştirilen etkinlikte müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlenildi. Gençlere teşekkür eden İskenderun Gençlik Merkezi personelleri Gönüllü Gençlerinin onların her zaman yanlarında olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını ilettiler.
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin de Gönüllü gençlere kendilerinin sadece öncülük ettiğini belirterek “Gönüllülük zaten gençlerimizin hamurunda var. Kalpleri pırıl pırıl parlayan, sorumluluk bilinciyle hareket eden ve hayata kattığı değerle mutlu olan gençlerimiz iyi ki varlar, var olmaya da devam edecekler” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER