Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİhracatçının Sorunu Başkentte Masaya Yatırıldı

İhracatçının Sorunu Başkentte Masaya Yatırıldı

Akdeniz Yaş Sebze Meyve İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı işadamı Samandağlı Necdet Sin Ankara Ekonomi Bakanlığında gerçekleştirilen “İhracatçıların sorunları ve çözüm önerileri” toplantısına katıldı.

ihracaaaaat

Akdeniz Yaş Sebze Meyve İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı işadamı Samandağlı Necdet Sin toplantıda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve kurmayları ile tüm Türkiye’deki yaş sebze meyve ihracatçılar Birlik başkanları, başkan yardımcıları, Narenciye tanıtım grubu Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğunu söyledi.

Necati Sin, toplantıda yaş sebze meyve sektörü ile ilgili yaşanan sorunlar sıkıntılar ve çözüm önerilerinin de dile getirildiğini belirterek ayrıca toplantıda bu sektörü daha da ileriye taşımak için neler yapılabilir konusunda bilgi alışverişinde de bulunulduğunu kaydetti.

Akdeniz Yaş Sebze Meyve İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı İşadamı Samandağlı Necdet Sin gerçekleşen toplantıda ekonomi bakanına, ihracatçıların tarife dışı engellerin kaldırılması hususunda çalışmalar yapılmasını talep ettiklerini vurguladı.

 

Uzak doğu ihracatın desteklenmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını da dile getirdiklerini aktaran Necdet Sin “Kapı Kulede zaman zaman yaşanan sıkıntıları anlattık. Sayın bakanımıza dile getirdiğimiz bütün sorunlarımızı dikkatle dinleyip ihracatçıların sorunlarıyla ilgili takipçisi olacağını, sorunların çözümü için gereken çalışmaların yapılacağını belirtti. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ve bürokratlarına yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER