Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haberİhracatın Yıldızları Yarışması'nda Tosçelik Profil, İhracat Performans Lideri Oldu

İhracatın Yıldızları Yarışması’nda Tosçelik Profil, İhracat Performans Lideri Oldu

513 firma Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) öncülüğünde, Dünya Gazetesi ve DHL Express iş birliği, Akbank ana sponsorluğu ve Turkcell iletişim sponsorluğunda düzenlenen İhracatın Yıldızları yarışmasına katıldı. 22 firma 13 farklı kategoride ödüle layık görülürken, ihracatın geliştirilmesini ve ülke ekonomisindeki payının artırılmasını teşvik amacıyla bu yıl 18. kez düzenlenen yarışmanın ödül töreninde Arçelik “İhracatın Yıldızı Büyük Ödülü” verilirken Tosçelik Profil İhracat Performans” kategorisinde lider oldu.

İhracatın Yıldızları Yarışması’nda Tosçelik Profil, İhracat Performans Lideri Oldu

İhracatın Yıldızları ve Ödülleri

Tosçelik Profil’i Ram Dış Ticaret ve Türkiye Petrol Rafinerileri izledi.Türkiye’den ilk kez ihraç edilen ürünlere imza atan firmaların belirlendiği “Özgün Ürün Şampiyonu” kategorisinde, ilk üç Onko-Koçsel İlaç, Doğsan Tıbbi Malzeme ve Bentaş Bentonit olarak sıralandı. En fazla ülkeye ihracat yaparak ve ihraç ürünlerine çeşitlilik katarak ödül kazanan “Sınır Tanımayan Şampiyonlar” sırasıyla LC Waikiki, Türk Traktör ve Kocaer Haddecilik oldu.

“Hizmet İhracatı Şampiyonu” kategorisinde THY Teknik ödüle layık görülürken, “E-İhracat Şampiyonu” Gülsha Kozmetik olarak belirlendi. “Turquality Şampiyonu” E-MAK Makine, “Girişimcilik Şampiyonu” ise Bilgin Çiçekçilik seçildi.

“En Çevreci Şampiyon” kategorisinde kazanan Zorlu Holding Tekstil olurken, “Üniversite-Sanayi İş birliği Şampiyonu” olarak Hidromek, “Ar-Ge Merkezi İnovasyon Şampiyonu” olarak Elkon Beton ödüllendirildi. “En Uzun Süreli İhracat Artışı” Ödülü’ne ise Tusaş Türk Havacılık ve Uzay layık görüldü. Tersan Tersanesi, Begüm Yat-Doğulu Turizm, Robo Automation & Engineering ve Taze Kuru Gıda ise Özel Ödül kazanan şirketler oldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER