Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“İİK” Uzmanı Talih Uyar hafta sonu Hatay’da idi.

“İİK” Uzmanı Talih Uyar hafta sonu Hatay’da idi.

İcra ve İflas Kanunu’nun duayen ismi, son 50 yılda hakimlerin, savcıların, avukatların kitaplarını okuyarak bilgilerini artırdığı ve yenilediği Av. Talih Uyar hafta sonunda Hatay’a geldi.
Hatay Barosu’nun davetiyle Cuma günü sabah Hatay’a gelen Av. Talih Uyar, aynı gün Antakya Doğa Koleji’nde Antakya ve çevresindeki Avukatlara, ertesi gün Cumartesi de bu kez İskenderun Doğa Koleji salonunda meslek mensuplarına “İcra ve İflas Kanunu” konulu bir eğitim semineri sundu.
İcra ve İflas Hukuku’nun duayenlerinden Av. Talih Uyar ile Antakya ve İskenderun’da eğitici ve öğretici geçen iki günlük bir seminer çalışması geride bırakılırken, Yargıtay’ın son içtihatları doğrultusunda İcra ve İflas Kanunu en ince ayrıntılarına kadar anlatıldı ve sorular yanıtlandı, büyük bölümü genç ve yeni mezun olan avukatların bilgilenmesi sağlandı. Hatay Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez, Cuma ve Cumartesi günkü sunumları ardından Av. Talih Uyar’la ilgili şu kısa mesajı verdi:
“Av. Talih Uyar’ın sunumuyla ‘Yargıtay’ın Son İçtihatları Doğrultusunda İcra ve İflas Hukuku’ konulu seminer 09.03.2018 saat 10.00 da Antakya Doğa Koleji, 10.03.2018 Saat 10.00 da İskenderun Doğa Koleji’nde gerçekleştirildi. Av. Talih Uyar’a emeklerinden dolayı teşekkür plaketini, Baro Başkan Yardımcımız Av. Mehmet Asıl ile birlikte takdim ettik.” -Cemil Yıldız-

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER