Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİKEM KOLEJİ SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE 7.Sİ OLDU

İKEM KOLEJİ SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE 7.Sİ OLDU


İKEM Koleji Spor Kulübü U16 Yıldız Kızlarda Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına girerek İskenderun’da yapılan 24 takımın katıldığı Türkiye yarıfinallerinden Türkiye finallerine yükselmişti.
Kastamonu’da yapılan şampiyonaya İKEM Koleji Spor Kulübüyle birlikte, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, İstanbul Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Banvit, İstanbul Bayrampaşa Batis Takımları son 8’i oluşturdu. İKEM Koleji Spor Kulübü Ankara Çankaya üniversitesiyle eşleşti ve ilk maçını kaybetti. Daha sonra Fenerbahçe’ye kaybeden ve İstanbul Üniversitesiyle karşılaşan takım, 5. ve 6.lık maçını kaybederek en son İstanbul Bayrampaşa Batis ile 7. ve 8.lik maçına çıktı. Bu maçını da 64-62 lik skorla son saniye basketiyle kazanan İKEM Koleji Spor Kulübü Türkiye 7. si olarak bir büyük başarıya daha imza attı.
Okul sporlarında da Türkiye Finallerine kalan İKEM Koleji Basketbol Genç B Kızlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonluğunu hedefliyor. 27-31 Mayıs’ta Kayseri’de yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlıklar aralıksız sürüyor. İKEM Koleji Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Tam bir sene önce bu sene için İKEM Kolejinin Hatay Arsuz ve İskenderun’a altın yılını yaşatacağını söylemiştik. Bu süre önümüzdeki dönemde de aynı olacak ve daha yukarılara tırmanacağız. Hayal ettik yaptık şimdi yeni hayallerimiz var. İKEM’li olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Akademik eğitimin yanı sıra spor ve sosyal kültürel alanlarda da fark yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER