Çarşamba, Şubat 18, 2026
No menu items!
Ana SayfaSporİKEM'İN SULTANLARI ARSUZ KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

İKEM’İN SULTANLARI ARSUZ KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

Spor servisi-Özel İKEM Koleji Bayan Basketbol Takımları üst üste aldıkları başarıların ardından adeta ilgi odağı olmaya başladılar. Hatta ülke geneline yayılan bu başarının perde arkası merak konusu oldu.
Çalışmalarını aralıksız sürdüren İKEM Koleji Bayan Basketbol takımları Türkiye şampiyonasını hedefliyor. Bu çalışma süreci içerisinde birçok resmi ziyaretlerde bulunan takım 16 kişilik kadrosuyla Lise Müdürü Sn. Nadir MURT, Okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN ve
Yardımcı Antrenör Abdullah YALÇIN ile Arsuz Kaymakamı Sn. Musa SARI yı ziyaret etti.
Çok keyifli geçen ziyarette takımın üst üste aldığı başarılı sonuçlar, bundan sonraki hedefler
ve gelecek senelerdeki yapılması düşünülen projeler görüşüldü. Kaymakam Musa SARI ziyarette şunları söyledi
“İlçemizin güzide kurumlarından İKEM Kolejinin bu bölgeye kattığı değeri takdir ediyor, kızlarımızın hem akademik anlamda hem de sportif alanlarda başarı sağlamaları bu alanda faaliyet gösterecek diğer sporculara da örnek olacaklarını umuyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün vecizelerinde olduğu gibi Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur sözleriyle demek ki her ikisi de bir arada yapılabiliyormuş. Yeter ki planlı ve programlı iş yapılsın, aşılamayacak hiçbir engel yoktur” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Arsuz ilçesinde birçok etkinlik ve sportif faaliyetler yapmayı düşünüyoruz. Kulüpleştik ve birçok kulvarda sporcular yetiştirmeye başladık. Önümüzdeki günlerde doğa ve su sporları festivali gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İKEM Koleji olarak sizleri de aramızda görmek istiyoruz”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER