Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİKEM'İN SULTANLARI HATAY VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

İKEM’İN SULTANLARI HATAY VALİSİNİ ZİYARET ETTİ


Özel İKEM Koleji’nin son zamanlardaki başarıları gözardı edilemeyecek kadar ivme kazandı. Okullarda Türkiye 3.lüğü, kulüplerde Türkiye 7.liği derken şimdi de Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Liginde mücadele edecek.
Hatay Valisi Sn. Erdal ATA’nındaveti üzerine yapılan ziyarette bu güne kadar gelinen süreç ve bundan sonraki izlenecek yol haritası görüşüldü. Alınan bu başarıların küçümsenmeyecek kadar büyük bir durum olduğu, bundan sonrada verilebilecek desteklerin ne olması gerektiği vurgulandı.
Okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN; “Bu kategorilerde alınan başarılar Hatay ve güneydoğu bölgesinde tarihte ilk ve tektir. Hatay ili olarak ilkleri bölgeye yaşatan 28 yıllık İKEM Koleji’nin başarısıdır. Bu güzellikleri yaşatmaya devam edebilmek için daha fazla desteğe ihtiyacımız vardır. Akademik eğitim başarısı ile bilinen geçmiş 28 yılda İKEM artık bir marka haline gelmiştir. Şimdi de spor, sosyal ve kültürel alanlarda da başarılara imzalar atarak dünya insanı yetiştirme misyonu üstlenmiştir” dedi. Vali ATA; Başarılarınız ilimizde gurur kaynağı oldu. Yapılacak ne varsa biz de tam destekle yanınızdayız” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER