Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haberİki Kardeş Aynı noktada  geçirdikleri kaza sonucu yaşamlarını kaybettiler 

İki Kardeş Aynı noktada  geçirdikleri kaza sonucu yaşamlarını kaybettiler 

Samandağlı iki kardeş, farklı tarihlerde, aynı bölgede yaşadıkları trafik kazaları sonucunda hayatlarını kaybetti.
Ölen kardeşlerden birinin oğlu sosyal medyadan  önlenemeyen trafik kazalarına yönelik  paylaşımı şöyle:

Biri babam, biri halam.

“Aynı cadde, aynı ihmaller, aynı aile. İki kardeş, iki ölüm. Biri babam, biri halam. Hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinde, gerek acil yardım ambulansı, gerekse motosiklet ambulansta yıllarca ilçemizde görev yapmış biri olarak anlatıyorum… Özellikle yaz aylarında, komuta merkezinin ‘Mehmet Aslan Caddesi…’ diye başlayan anonsunun sonunu beklemeden, ekibin tümü, bir trafik kazası çağrısı ile karşı karşıya olduğunu bilir. Bu, Samandağ için bir klasik! Öyle bir klasik ki, en ağır yaralanmaların olduğu, ocakları söndüren ölümlerle sonuçlanan kazalar… Kiminin Annesi, kiminin babası, kiminin kardeşi, eşi, evladı…

yetkisi olup da duruma müdahale etmeyen de beterini yaşasın.”

Koyunoğlu, Kuşalanı, Mehmet Aslan Caddesi, Tünel Caddesi… Kazalarla gelen ölümlerin adresleri bunlar.
Samandağ ilçesinde bu olayların önüne geçmek isteyen bir irade varsa, nokta nokta tespitlerimizi paylaşalım. Önleyici aktif kaza oluşumunu engelleyen önlemler ve olay sonrası ölümü azaltıcı tedbirler, bütüncül olarak değerlendirilmelidir.
Hiç kimse, görevdeyken, bir sabah vakaya gittiğinde; yerde yatanın amcası ve yengesi olduğu gerçeği ile karşılaşan Cihan, acil serviste karşıladığı ambulansta annesini o halde gören Ercan, aynı kazada yaralıyken az ötede kanlar içinde yatan eşine yardım edemeyen Bereket, o caddeden tesadüfen geçerken kazaya denk gelip az ötede yatan yaralının babası olduğunu gören Seyhan, biraz önceyan yana yürürken, eşini yerde kanlar içinde gören Hamami’nin yaşadığını yaşamasın! Yeter artık! Hayatlar eksik kalmasın! Beddua mı bilmem ama, yetkisi olup da duruma müdahale etmeyen de beterini yaşasın.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER