Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİki Teknik Adam Maçtan Sonra Ne Dedi?

İki Teknik Adam Maçtan Sonra Ne Dedi?

PEREIRA: STRATEJİK ANLAMDA İSTEDİKLERİMİZİ YAPTIK
ERDOĞAN: POZİSYON ÜRETMEKTE ZORLANDIK
Hatayspor-Fenerbahçe maçı sonrası iki takımın teknik direktörleri, maçı değerlendirdi. Sarı-Lacivertli ekibin Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan dolayı çok memnunum. Stratejik anlamda istediklerimizi sahada gerçekleştirebildikleri için memnunum” derken, Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ise maçta daha fazla topa sahip olduklarını, ancak pozisyon üretmekte zorlandıklarının altını çizdi.
PEREIRA: PERFORMANSTAN MEMNUNUM
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, oyuncularının Hatayspor önünde gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi. Pereira, Hatayspor maçında çok iyi bir oyun sergilediklerini, defansif anlamda organize ve baskılı olduklarını, hücum hattında da çok fazla pozisyon ürettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
“Defansta, gerçekten çok istikrarlı bir görüntü sergiledik. Yediğimiz gol, bizim için birazcık şanssızlıktı, üzücüydü. Aynı zamanda ürettiğimiz onca pozisyonu da değerlendiremememiz üzücüydü. Eğer bu pozisyonları değerlendirmiş olsaydık, maçın son bölümünde sıkıntı yaşamazdık.”
Vitor Pereira, oyuncularının, stratejik anlamda istediklerini sahaya yansıttıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:
“Oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan dolayı çok memnunum. Stratejik anlamda istediklerimizi sahada gerçekleştirebildikleri için memnunum. Böyle bir oyuncu grubuyla çalışıyor olmaktan dolayı çok gururluyum. Böyle bir taraftar grubumuz olduğu için çok gururluyum. Bu kulüp, her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de savaşmaya devam edeceğiz. Şimdi yapmamız gereke,n toparlanıp bir sonraki maç için en iyi şekilde hazırlanmak.”
ERDOĞAN: POZİSYON ÜRETEMEDİK
Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Maçın genelinde daha fazla topa sahip olan bizdik, ama açıkçası pozisyon üretmekte zorlandık. Fenerbahçe savunması bize çok pozisyon verdirmedi” dedi.
Maçın başında baskılı bir oyunla başladıklarını ve rakibi kendi sahasından çıkarmamaya çalıştıklarını söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, kaybettikleri bir topun dönüşünde, kontrataktan gol yediklerini hatırlattı ve şöyle dedi:
“İstediğimiz bir şekilde başlayamadık, ama oyundan da hiç kopmadık. Maçın genelinde daha fazla topa sahip olan bizdik, ama açıkçası pozisyon üretmekte zorlandık. Fenerbahçe savunması bize çok pozisyon verdirmedi. Ama oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi bir mücadele vardı. Sahada, son dakikaya kadar pes etmeyen, maçı bırakmayan, çirkinleştirmeyen bir Hatayspor vardı. Zorladık, olmadı, sağlık olsun. Ben, oyuncularımla gurur duyuyorum.”
Erdoğan, kendilerini yalnız bırakmayan ve destekleyen taraftarlara da teşekkür etti. Maçta, taraftarların güzel bir atmosferi ve desteği olduğunu aktaran Erdoğan, “Gönül isterdi, tabii ki onları bugün mutlu bir şekilde eve uğurlayabilelim, ama kısmet değilmiş. Fenerbahçe‘yi de tebrik ediyorum. Onlara, Avrupa kupası maçlarında başarılar diliyorum” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER