Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİkinci Levent Hakkı Yılmaz dönemi başladı

İkinci Levent Hakkı Yılmaz dönemi başladı


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Hatay’ın İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni yönetim Levent Hakkı Yılmaz başkanlığında tek listeyle belirlendi.

İskenderun ve bölgenin ekonomisine yön verenlerin çoğunlukta bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odası, 1 Nisan günü 2 bin 694 üye 22 Meslek grubunda toplam 54 kişilik temsilcilerini ve aynı zamanda İTSO’nun Meclisini seçti. Bugün de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi yeni başkan ve yönetimi seçmek için sandık başına geçti. Sabah saatlerinde başlayan İTSO Yönetim Kurulu Levent Hakkı Yılmaz Başkanlığında seçimi tek listeyle yapıldı.

YÖNETİMDE KADIN SAYISI İKİ OLDU

İkinci döneme seçilen Levent Hakkı Yılmaz’ın güven tazelediği İTSO yönetiminde Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yılmaz ile birlikte kadın yönetici sayısı ikiye yükseldi. Bu arada bir önceki yönetimde yer alan Başkan Levent Hakkı Yılmaz, Gassan Kuran, Muhsin Yeter ve Rüçhan Sanem Akpınar göreve devam ederken, Selma Yılmaz, Müfit Tennioğlu, Mehmet Ünüvar, Raşit Özyurt,Hıdır Güneş, Mahir Taner, Yusuf Yılmaz yönetime giren yeni isimler oldu.

YÖNETİMDE ÜÇ YILMAZ VAR!

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı 4 yıl yönetecek Başkan ile birlikte 11 kişilik yönetimde Başkan da dahil Levent Hakkı Yılmaz, Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz soyadı aynı üç kişi bulunuyor.
OBB GENEL KURULU DELEGELERİ DE BELİRLENDİ

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul delegeliğine de Sezer Kara, Yusuf Akar, Nihat Belli, Bayram Alpagül, Bülent Seküçoğlu, Zeki Altun, Fuat Keser seçildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER