Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİlçe Millet İttifakı İskenderun'da Buluştu

İlçe Millet İttifakı İskenderun’da Buluştu

Demokrat Parti İskenderun İlçe Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünü ziyaret etti. Millet İttifakından olan iki partinin üyeleri ziyarette, yaklaşan seçimler ve bu süreçte yapılması gereken çalışmaları konuştu.

Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı Bilal Karaosman, İlçe Yöneticileri Rızkullah Terbiyeli, Semir Kara, Mehmet Kürek ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Nevin Kireççi’yi, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılıç ile belediye meclis üyeleri karşıladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu, yaklaşan seçimin önemine vurgu yaparak; “Bu seçimi de kaybedersek, burada yaşayacak olan çocuklarımız ‘Bize nasıl bir ülke bıraktınız’ diye bize hesap soracak. Bu konuda hepinizin duyarlı olduğunu biliyorum. Çocuklarımıza düşüncelerini özgürce söyleyebildikleri, özgürce, bir arada kardeşçe yaşabilecekleri bir ülke bırakmak istiyoruz. Bu işin partisi, sağı solu yok! Burada herkes sorumluluk alacak, bir an önce bu kara bulutları dağıtmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Havayı kurşun gibi ağırlaştırdılar, nefes alamaz hale geldik, hem ekonomik anlamda, hem sosyal anlamda, hem özgürlükler anlamında.

Bu ittifakın adayı kim olursa olsun bu memleketin aydınlığa çıkması için elimden gelen her şeyi örgütümle beraber yapmaya hazırım. Sizlerin de bunu yapacağından eminim. Umudum yüksek! Bu ülkeyi ayrıştıran faşist düşünceye karşı ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim” şeklinde konuştu.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı Bilal Karaosman; “Altılı ittifaktan bir cumhurbaşkanı çıkacak. Riske atmadan seçilecek bir aday belirlenmeli. Bizlere de bu arada ciddi görevler düşüyor. Üzerimize ne düşüyorsa gece gündüz çalışıp yapmaya hazırız. Sürekli halkın arasında dolaşıyoruz ve halkın taleplerini genel merkez yöneticilerimize iletiyoruz. Çalışmalarımıza hız vererek devam ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı samimi bir sohbet ortamında devam etti

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER