Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİLÇELERDE AK PARTİ'DEN 12, MHP'DEN 3 ADAY

İLÇELERDE AK PARTİ’DEN 12, MHP’DEN 3 ADAY

Cumhur ittifakı Hatay adaylarını açıkladı

AK Parti ile MHP’nin ortaklaşa kurduğu Cumhur İttifakı’nın, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Hatay İlçelerinin Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Antakya Kapalı Spor Salonu’ndaki tanıtım toplantısı öncesi Hatay’ın farklı ilçelerinden gelen partililer salonu doldurdu. Tanıtım toplantısı, TBMM AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı’nın önderliğinde yapıldı. Toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal İlçe Başkanları ve MHP’li Başkan Adayları, AK Parti Hatay Milletvekilleri, AK Parti İl ve İlçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Hatay Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir ile 13 ilçe belediye başkan adayını belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen Hatay’a gelerek aday tanıtım toplantısına katılan TBMM Ak Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Hatay Milletvekilleri ile birlikte adayları açıkladı.

İbrahim Güler Hatay Büyük Şehir belediye Başkanı adaylığında Cumhur İttifakı kapsamında 3 ilçeye MHP’den, 12 ilçeye de AK Parti’den aday gösterildi. Cumhur İttifakının Milliyetçi Hareket Partisi kanadı Belen’de İbrahim Gül, Dörtyol’da Fadıl Keskin, Kumlu’dan da Mehmet Deli ile 3 ilçeye talip oldu. AK Parti ise İskenderun’a Mehmet Fatih Tosyalı, Antakya’ya İzzettin Yılmaz, Defne’ye Ferit Oflazoğlu, Altınözü’ne Rıfat Sarı, Kırıkhan’a Ayhan Yavuz, Arsuz’a Necmi Bozkurt, Erzin’e Hüseyin Gökçe, Hassa’ya Mehmet Karataş, Reyhanlı’ya Mehmet Hacıoğlu, Samandağ’a Erdoğan Ray, Yayladağı’na Mustafa Sayın ve Payas’a da Bekir Altan adaylık koltuğuna oturttu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER