Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİlgililer göreve Limak pis su içinde

İlgililer göreve Limak pis su içinde

06 Şubatta yaşanan deprem sonrası Limakport İskenderun Liman işletmesi A kapısı girişi ve İskenderun Gümrük Müdürlüğünün önündeki alanda deprem sonrası meydana gelen pis su ve deniz taşması sebebiyle limanda ve gümrükte işi olan vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

KILIÇ YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI!!

Bölgede çalışan insanların ve o bölgede çalışan gümrük personellerinin zor anlar yaşadığını belirten Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Şahin Kılıç kötü kokuların yayıldığı bölgede aradan yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmamasına tepki gösterdi.
Bu kadarına da pes dedirten görüntüler insanların o bölgede her gün binlerce insanın çalıştığı yere gitmek zorunda olduğunu pisliğin içinden geçmek zorunda kaldığını ifade eden Kılıç, yeteri kadar zor bir süreçten geçtiklerini, hastalıkların kaçınılmaz olduğu vurgusunu yaparak buna çözüm bulunmasını istedi.
Tüm kurumları çözüm için aradığını ancak, “Atık su tahliye pompalarında meydana gelen arıza giderilemediğinden sular tahliye edilememektedir” ifadelerinin kendisine iletildiğini belirten Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Şahin Kılıç, “Dün gece meydana gelen yağışların da etkisi ile sabah saatlerinde limana girmek isteyen çalışanlar, artan su yüzünden zor anlar yaşadılar. Kötü kokulara da sebep olan atık sular ve deniz suların nasıl tahliye edileceği ile alakalı belirsizlik devam etmektedir. Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay temsilciliği olarak yaptığı açıklamada kimseyi suçlamak değil, yaşanan soruna dikkat çekmek istedik” diyerek sorunun çözülmesi için yetkilileri göreve çağırdı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER