Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİlhan Hoca:"Vicdani olarak çok rahatım"

İlhan Hoca:”Vicdani olarak çok rahatım”

Hatay spor da görevine son verilen Teknik Direktör İlhan Palut sessizliğini bozdu.
İlhan Palut “Vicdani olarak çok rahatım”dedi


Palut un açıklamaları şöyle:
” Sene başında Süper Lig takımlarından önemli teklifler aldım ama ben Hatayspor’la başladığım işi tamamlamak istiyordum. Hatayspor’u Süper Lig’e taşımak istiyorum, dedim.
Liderin 2 puan gerisindeyiz. Artık bu mümkün değil. Artık hedefim kendimi Süper Lig’e taşımak.

Sezon başında hangi takımlar talip olmuştu?
Ben bu takımların isimlerini açıklamak istemiyorum. Kısmet olmamıştı o dönem dediğim sebeplerden ötürü. “Süper Lig’de çalışmak istiyorum”
Ben Süper Lig’de çalışmak istiyorum. Bunu yapabileceğimi düşünüyorum. Gençlerbirliği’nde Mustafa Kaplan görevine devam ediyor. Böyle bir şey konuşmamızın da anlamı yok. Bir iki takım daha var ama hepsi duyum. Görevi daha yeni bıraktık. Sabredeceğiz. Kendi yapacaklarımıza uygun yeri tercih edip kariyerimize orada devam etmeyi düşünüyoruz.

Bugüne kadar çok önemli başarılar elde etmiş teknik direktörlerimiz de var. Onların bugüne yaptıkları bize yol gösterici oldu. Bu işe gönül vermiş, bilimsel ve taktik kısmına kafa yoran, tırnaklarıyla bir yere gelmeye çalışan genç teknik direktörler de var. Bu insanların tek ihtiyacı bence güven. “Vicdani olarak çok rahatım”
Hatayspor’da ilk göreve geldiğimde play-off’a çıktık. Ertesi sene aynı takımı 1. Lig’e çıkarmak nasip oldu. Sonrasında da play-off finali oynadık. Bu sezon ise ilk kez kendi sahamızda 6. hafta oynadık. Bugün itibariyle liderin 2 puan gerisindeyiz. Bunlar benim görevimdi. Ben olması gerekeni yaptık. Vicdani olarak çok rahatım.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER