Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"İlk Seçimde İktidara Geleceğiz!"

“İlk Seçimde İktidara Geleceğiz!”

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Millet İttifakının hiçbir tereddüte yer vermeden iktidara geldiğini söyledi.

Bir televizyon programında konuşan Güzelmansur: “İlk seçimde millet ittifakı iktidardır. Son 20 yıldır adalet, güven, hak, hukuk konusunda ki yıkımları, tahribatı onarıp Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Adım adım iktidara geliyoruz. Anadolu’yu adım adım geziyoruz. Şunu gördük; insanlar diyor ki iktidar gitsin millet ittifakı gelsin. Artık insanlarımızın sabrı kalmamıştır. Üst üste yapılan zamlar bellerini iyice bükmüştür. Ekonomiyi uçuracağız demişlerdi, ekonomiyi uçuruma uçurdular. Çiftçi, esnaf, memur, işçi herkes mutsuz. İster erken isterse zamanında bir seçimde Millet İttifakı iktidara geliyor. Biz hazırlıklarımızı bitirdik. Bugün seçim olsa iktidarız” ifadesinde bulundu.

3 YER BELİRLENDİ!

Defne ilçesi Devlet Hastanesi ile ilgili de konuşan Mehmet Güzelmansur, hastane binası için Defne ilçesinde üç adet yer belirlendiğini ve Milli Emlak Müdürlüğüne ait 3 yerin 35 ile 55 dönüm büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Defne ilçesi Turunçlu ve Akdeniz mahallelerinde ikamet yaşayan insanlara bir başka müjde daha veren Güzelmansur, Hayvan Barınağının 1 ay içinde bulunduğu yerden kaldırılacağını da belirtti.

Defne ilçesi yanı sıra kendisinin de doğup büyüdüğü mahallesi olan Serinyol için de bir adet Sağlık Ocağı çalışmasının tamamlandığını ve kolların en kısa sürede sıvanacağını aktaran Mehmet Güzelmansur benzer şekilde Doğal Gaz konusunda yürüttüğü görüşmelerden olumlu netice aldığını anlattı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER