Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİller Bankası’ndan Cevap ve Düzeltme Talebi

İller Bankası’ndan Cevap ve Düzeltme Talebi

İller Bankası sitemizde yayınlanan haber ile ilgili cevap ve düzeltme talebinde bulundu.
İşte İller Bankası tarafından yayınlanması istenen  metin şöyle “Gazetenizin 15 Kasım 2019 tarihli nüshasında “Mimarlar Odası’ndan Kurum’a İsraf Projesi Sitemi” başlığıyla yer alan haberle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur .

İller Bankası’ndan Cevap ve düzeltme talebi

İlbnak Macunköy tesisimiz kurulduğu günden bu yana sadece iller bankası çalışanlarına değil yediden 70’e tüm vatandaşlarımıza hizmet veren ve başkentimize malolmuş bir misafirhane spor ve organizasyon tesisidir.

Haberlere konu olan projeye vatandaşlarımızın konaklayabildiği misafirhanenin, restoranın, yüzlerce minik ve genç sporcunun eğitim gördüğü voleybol salonunun, halı sahanın, yürüyüş alanlarının ve kreş bakımını; tüm kampüsün aydınlatılması tesis ve peyzaj alanlarının iyileştirilmesini yeşil ve ağaçlık alanların artırılmasını kapsayan detaylı bir bakım onarım ve tadilat çalışmasıdır.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından iddia edildiği gibi; Sayın bakanımıza özel bir alanın oluşturulması söz konusu değildir.

Tadilat işleminin temel gayesi vatandaşlarımıza açık bir tesisin yine vatandaşlarımıza daha iyi betvakti ve kaliteli hizmet sunması için yenilenmesidir.

Yine haberde geçen ithal ürünlerin kullanılacağı iddiası tamamen gerçek dışıdır. Tüm tadilat sürecinde yerli ve milli ürünler kullanılacaktır.

86 yıllık köklü geçmişi ile ülkemizin kalkınmasında öncü bir kuruluş olan İller Bankası’na karşı yapılan haber aklaizana sığmayan, mesnetsiz, hayal mahsulü, masa başında üretilmiş, art niyetli ve karalamadan ibarettir.

Söz konusu haberle ilgili yasal haklarımız kullanılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER