Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİlyas Salman Kitaplarını imzaladı

İlyas Salman Kitaplarını imzaladı

Türk sinemasının unutulmayan isimlerinden İlyas Salman, hafta içinde Hatay’a geldi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğindeki Kitap Fuarı’nı gezdi. Kitap Fuarı’nda ziyaretçilerin büyük ilgisi ile karşılaşan İlyas Salman, kendisine ayrılan stantta kitaplarını imzaladı, okurlarıyla sohbetlerde bulundu.
Salman’ın, Kitap Fuarı’nda yayınevleri, yazarlar ve ziyaretçilerle sohbetlerinde yerel yönetimlerin kültüre, sanata ve müziğe verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu dile getirdiği ayrıca okumanın gerekliliğine sıkça vurgu yaptığı belirtiliyor.
İlyas Salman’ın 3 kitabını alıp imzalatan Antakyalı Restaurant İşletmecisi Necati Summakoğlu ile ünlü Sanatçı-Yazar İlyas Salman’ın sohbeti sonrası şu değerlendirme yapıldı:
“Şairler, yazarlar, sanatçılar her zaman desteklenmeli. Kitap okumak, insanoğlunun kişisel gelişimini elde eden mühim etkenlerden biridir. İnsanın fikir yapısını, hayal dünyasını geliştirir, sözcük dağarcığını arttırır, insana informasyon ve birikim kazandırır. İnsan için en kolay ve etkili öğrenme yolu kitap okumaktır. Gelişmemiş ülkelerin çoğunun karşılaştıkları sorunların temelinde ise eğitimsizlik ve kitap okumamak yatar. Geçmişin acı verici vakalarını değiştirmeye gücümüz yetmese de, geleceğimizi kitaplardan edindiğimiz tecrübelerle inşa ederiz.” -S

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER