Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke Gündemiİmamoğlu'ndan Tatil Açıklaması: "Yeni Nesil Siyaset Yapıyorum", "Boyun Eğmem"

İmamoğlu’ndan Tatil Açıklaması: “Yeni Nesil Siyaset Yapıyorum”, “Boyun Eğmem”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem bölgesini ziyaretin ardından hemen tatile gitmesini eleştirenlere yanıt verdi.

İmamoğlu’ndan Tatil Açıklaması: “Yeni Nesil Siyaset Yapıyorum”, “Boyun Eğmem”

İmamoğlu, yeni nesil bir siyaset yaptığını defalarca vurgulayarak ailesiyle masum 3 gün geçirdiğini belirtti.

“Siyaseti Kutsallaştırmıyorum!”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Tekrar ifade edeyim, biz burada bir eğlence, kutlama yapmıyoruz. Ben çocuklarımla baş başa bir an yaşıyorum. Bu da bir insanın kutsalıdır, samimiyetidir, dürüstlüğüdür. Yani algı yönetmemektir, algıyla uğraşmamaktır, siyaseti böyle büyük bir kutsalmış gibi yaşamının ana merkezine oturtmamaktır. Bu kadar farklı, bu kadar yeni nesil bir siyasetten bahsediyorum. Ben kimseyi aldatmıyorum, çok dürüst bir siyaset yaptığımı düşünüyorum. Klasik siyasi tavırları kimse benden beklemesin. Yani ben işte mış gibi yapıp, İstanbul’da olup bir de eğlenceye katılmadım. Mış gibi yapıp, İstanbul’da olup, bir yerde bir açılış yapıp, orda müzik programı yaptırmadım. Çocuklarımla üç gün vakit geçirdim. Bu kadar masum bir şeyin siyasi geleceğiyle ilgili bir kaygı uyandıracak bir şey olduğunu asla düşünmüyorum. Tam aksine bu masumiyetin daha doğru algılanacağını, hatta bunu topluma da pozitif bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Ailesine, çocuklarına, değer veren bir siyasi kimlik.”

“Asla Boyun Eğmem”

“Sosyal medyada yaratılan kirliliğe boyun mu eğeceğim? Ben buna asla boyun eğmem. İyi niyetli eleştiriler olabilir, onlara saygı duyuyorum, doğru olmadığını anlatıyorum. Ama kirli bir şekilde bu süreci kullananlara da İmamoğlu boyun eğecek değil.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER