Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayİMO Üyelerinden Hatay Depremi Sunumu

İMO Üyelerinden Hatay Depremi Sunumu

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay şubesi yönetici ve üyeleri, çeşitli kurumlara yönelik Hatay depremi ve sonrasıyla ilgili konuların görüşlerin anlatıldığı sunumlarını yapmayı sürdürüyor.

İMO başkanı İnal Büyükaşık ile yönetici arkadaşları önceki gün ATSO başkanı Hikmet Çinçin ile meclis başkanı Selahattin Eskiocak’a sunumda bulundu. ATSO başkanı Hikmet Çinçin davet ve sunumla ilgili şu paylaşımı yaptı:

Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak, Bşk. Yardımcıları Ahmet Bünyamin Yavuz, Serdar Şahutoğlu ve Meclis Üyemiz Fuat Büyükaşık ile birlikte, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası’nın düzenlemiş olduğu ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İnal Büyükaşık , Önceki Dönem Başkanı Cihat Mazmanoğlu, Üyelerimiz ve İnşaat Mühendisleri Odası Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen “06-20 Şubat Depremlerinin Değerlendirme Toplantısı”na katıldık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

İMO Hatay şubesi yönetimi de etkinliği üyelerine şöyle duyurdu:

Değerli meslektaşlarımız, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası-ATSO Yönetim Kuruluna bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.”

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay şubesi başkan ve yöneticileri daha önce de AKP’li milletvekilleri belediye ve parti ilçe başkanlarına da benzer bir sunum gerçekleştirmişti.

Hatay İMO Yönetiminin 29 Ekim Pazar günü gerçekleşen “Hatay depremi” sunumuna AKP heyetinden; AKP Hatay milletvekilleri: Adem YEŞİLDAL ,Abdülkadir ÖZEL, MHP milletvekili Lütfü KAŞIKÇI, AKP Hatay İl Başkanı Mehmet ÖNTÜRK, AKP Antakya İlçeBaşkanı Emrullah GÜLEN, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, MHP Hatay İl Başkanı Fevzi ALTAY, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin TAŞÇI katılmıştı –

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER