Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"İMZA NAMUSTUR"

“İMZA NAMUSTUR”

İskenderun Projeleri Tanıtım toplantısında “İmza namustur” diyen Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Şehir Plajı, eski Stat Alanı Kent Parkı Projesi, Şehit Kütüphanesi, Denizciler Plajı, seyir terasları, kent şelalesi, Feyezan Kanalı 2. Etap çalışmaları ve çocuk köyü gibi birçok proje için 2024 sözleşmesini imzalayarak, “Bu projeleri yapmak boynumun borcudur” dedi.

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Yanmaz, İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, iş dünyası temsilcileri, STK’lar, muhtarlar, kadın kolları ve gençlik kollarının katıldığı lansmanda, salon hıncahınç doluydu.

‘İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ’
Proje tanıtım toplantısında ilk sözü alan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven konuşmasında, “Cumhur İttifakı’nın temellerini birlikte oluşturduğumuz, Milliyetçi Hareket Partisi ile el ele, omuz omuza, hemşehrilerimizin de desteği ile inşallah 31 Mart’ta İskenderun’da büyük bir zafer kazanacağız” dedi. 
Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı İbrahim Güler de, “Fatih Tosyalı ağabeyimle el ele verip, İskenderun’a değer katacak projeleri birlikte yapacağız. İskenderun her şeyin en güzeline layık. İnanıyoruz, başaracağız” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı çıktı. Tosyalı, “Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, bugün sizlere aktaracağımız projeler, bir seçim vaadinden öte siz değerli hemşerilerimizle imzalayacağımız bir sözleşme niteliğindedir. Bu şehirde doğmuş, bu şehrin ekmeğini yiyerek büyümüş, bu şehirde çalışmış, bu şehirde istihdam olmuş, bu şehirde istihdam sağlamış bir kardeşinizim. Ve şimdi yıllar boyu üreten, üretirken de ülkenin kalkınmasında lokomotif görevi üstlenen İskenderun’u kendisine yakışır zirvelere taşıma kararlılığındayız” dedi.

ÜZERİNDE DETAYLICA ÇALIŞILDI
Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderun 2024 Sözleşmesi” kapsamında beğeni, eleştiri ve önerilerinize sunduğumuz bu projeler, konusunda uzman, alanında birçok ödül sahibi, kentsel tasarımcı, mimar ve şehir plancılarından oluşan bir ekip tarafından yerinde ve üzerinde detaylıca çalışılarak hazırlanmıştır. Bu projelerin tamamının finansmanı ve kaynakları bellidir. Zira biz tutamadığımız sözlerin ezikliği içinde yaşamayı göze alamayız. Değerli İskenderunlular bilir ki; imza namustur. Yüce Allah imkân, sağlık ve ömür verdiği sürece sizlerle bir sözleşme imzalamak arzusundayım” dedi
Tosyalı daha sonra projelerini tanıttı

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER