Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolİnce Spor BAL Ligine cıktı

İnce Spor BAL Ligine cıktı

İ
2023-2024 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi (Play-Off) müsabakaları, oynanan son karşılaşmalarla tamamlandı. Hatay’ın Dörtyol ilçesi sentetik sahada yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Ahmet Fındık ile Arif Yüce’nin yönettiği karşılaşmada İnce Spor, Dörtyol 2022 FK takımını 5-2 mağlup etti. İnce Spor’un gollerini İbrahim Doğancı, Selim Kıyılı, Mehmet Yılmaz, Abdulkadir Alalem ile Halil İbrahim Türütçü atarken, Dörtyol 2022 FK nın gollerini de Koray attı.
Biten bu karşılaşmanın ardından grup lideri İnce Spor, puanını 28’e çıkartarak şampiyon oldu. İnce Spor, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek

TÜRKMEN İŞADAMININ DESTEK VERDİĞİ TAKIM ŞAMPİYON OLDU

Yıllar öncesinde Ülkemizi yerleşen Türkmen İş adamı Selahaddin Krav, Türk futboluna katkı sunmak için yaşamını sürdürdüğü ülkemizde Hatay’da bir takım oluşturdu. Türkmen işadamı Seladaddin Krav’ın maddi destek verdiği İnce Spor, son üç yıl içerisinde üst üste şampiyon olup Bölgesel Amatör Ligine çıktı.
Türkmen iş adamı Selahaddin Krav yaptığı açıklamada, “Türk futboluna destek olmak ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmek için İnce Spor’a maddi destek verdim. Takımımız İnce Spor, üç sezon üst üste şampiyon olup Bölgesel Amatör Ligine çıkmasının mutluluğunu yaşamaktayız. Takımımıza bundan sonra da desteğim devam edecektir. Bizlere bu sevinci yaşatan Teknik Direktörümüz Kenan Maraşlıoğlu’na, tüm futbolcularımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

KENAN MARAŞLIOĞLU’NUN BAŞARISI

Bölgemizin deneyimli spor adamları arasında yer alan Kenan Marağlıoğlu’nun başarısı konuşuluyor. İnce Spor’un Bölgesel Amatör Ligine çıkmasında pay sahibi olan Kenan Maraşlıoğlu’nun mutluluğu görülmeye değerdi.

BAŞARILI KALECİ ONUR ŞENGÜL 3 YILDA ÜÇ ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ

 

Başarılı file bekçisi Onur Şengül, transfer olduğu İnce Spor’da 3 yılda 3 şampiyonluk görerek takımının Bölgesel Amatör ligine çıkmasında pay sahibi sporcular arasında yer aldı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER