Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİNCİRLİK ÜSSÜ ORDUMUZUN EMRİNE VERİLSİN!

İNCİRLİK ÜSSÜ ORDUMUZUN EMRİNE VERİLSİN!

Vatan Partisi, PKK,PYD ve FETÖ’ye silah verilen Adana İncirlik Üssü’nün Amerika’ya kapatılmasını ve Türk Ordusunun emrine verilmesine ilişkin Hatay merkezde imza kampanyası başlattılar.
Vatan Partisi Hatay il örgütü Antakya’da imza masasını açtı. İmza masasının Antakya dan sonra i İskenderun, Samandağ, Kırıkhan ve diğer ilçelerde süreceğini belirttiler.
Vatan Partisi İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, çarşıları gezdiklerini ve esnafın zor durumda olduğunu gördüklerini, sınır kapılarının açılması ve terörün bitmesi ile esnafın yeniden nefes alacağını belirtti.
Yıldırım “Hatay’da incirlik üssü kapatılsın masamızı açtık. Bölge ülkeleri ile son yıllarda büyük sıkıntılar yaşadık. Hatay sokaklarına baktığımızda sokaklarda, esnaf da bir durgunluk görmekteyiz. Esnafın sıkıntısının nedeni açıktır. Suriye, İran, Irak gibi ülkelerle yani komşularımızla barışmadan, Hatay sokaklarını şenlendirmek mümkün olmayacaktır. Barışın önündeki en büyük engel Amerikan emperyalizmidir. Bölge ülkelerine saldırarak, bölgedeki terör örgütlerini destekleyerek, Türkiye ile diğer komşu ülkelerin arasını açmıştır. Hükümete bir çağrı yapıyoruz, komşularımız ile masaya oturulsun. Barış imzalansın, sınır kapıları açılsın, sınır güvenliği sağlansın. Türkiye yeniden Ortadoğu ile buluşsun ve Hatay ve esnafımız rahat bir nefes alsın. Bu bağlamda İncirlik üssünün kapatılmasının çok ciddi bir adım olacağını düşünüyoruz. Terör örgütlerine destek veren ABD İncirlik üssünü kullanmaktadır. ABD açıkça PKK,PYD ve FETÖ’ye desteğini göstermiştir.Amerika bunları büyütmüş ve beslemiştir. Amerika’nın Türkiye’nin içinde bir üssünün bulunması kabul edilemez bir durumdur.
Buradan bir çağrı yapıyoruz, İncirlik üssüne el konsun, ABD askerleri İncirlik’ten çıkarılsın, İncirlik üssü Türk Askerinin denetimine verilsin, bölge ülkelerinin barışı bu yoldan geçecektir. Vatan Partisi olarak çağırımız budur” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER