Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“İNSANA YAPILAN YATIRIM EN DOĞRU YATIRIMDIR”

“İNSANA YAPILAN YATIRIM EN DOĞRU YATIRIMDIR”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi, Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Günışığı Okullarının ortak düzenlediği seminere katıldı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi, Arsuz Kaymakamlığı ve Gün Işığı okullarının ortak düzenlediği, LGS-YKS öğrenci ve velilerine yönelik “ Sınav Kaygısı ve Zaman Yönetimi” seminerine katıldı. Başkan Culha’nın yanı sıra seminere, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Gün Işığı Okulları Kurucusu Sinan Gökpınar katıldı.

Haftaya Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi ve Günışığı Okullarının ortak düzenlediği seminerle başladıklarını belirten Başkan Culha, “ Bu haftanın, bu seminerin hayırlı olmasını diliyorum. Tabi insana yapılan yatırım en doğru yatırımdır. Eğitim amaçlı yapılan yatırımların hiçbiri kar amaçlı yapılan yatırımlar değildir. Geleceğimiz olan gençlerimizin, çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görüp, bu ülkeye daha faydalı birer evlat olma adına yapılan yatırımlardır. Bu işe soyunan arkadaşlarımız da bu zihniyetle hareket ediyor. Ben bundan da eminim. Bu bağlamda sevgili hocam Sinan Gökpınar ve değerli öğretmen arkadaşlarıma, sevgili hocama teşekkür ediyorum. Öğrenci arkadaşlarımızı psikolojik olarak rahatlatacak. Sınav kaygısı çok önemli ama uzmanı konuşsun. Çok sınav kaygısı yaşamadık ama çocuklarım adına ben yaşamıştım, onlar üniversiteye giderken. Tabi hocamız rahatlatacak ve inşallah gençlerimiz kendi bilgilerini herhangi bir heyecan ve psikolojik sıkıntı yaşamadan kâğıda dökecektir ve hepsi istedikleri hak ettikleri yere gelecek, ben inanıyorum. Çünkü hepsinin böyle bir özelliği var, hocalarımızda pırıl pırıl, hocalarımız onların arkasında durduğu sürece, kendileri de arzu ettikleri hedefe ulaşacaklar kanaatindeyim. Ben bu duygu ve düşünceyle bu organizasyonu yapan Gün Işığı Okullarına ve bu panelde katı sunacak ve söyleşide katkı sunacak hocamız dostumuz Suat beye teşekkür ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum,” şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarından sonra sahneye çıkan PsikiyatristDr. Suat Yiğit “Sınav Kaygısı ve Zaman Yönetimi” konusunda öğrencilere geniş çapta bilgiler verdi. Saat 18. 00’da Velilere de bu konuda, seminer verileceği belirtilerek seminere son verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER