Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“İNSANLIK ÖLMEMİŞ” DEDİRTEN SAMANDAĞ BELEDİYESİ ZABITA MEMURUNA TEŞEKKÜR ÖDÜLÜ

“İNSANLIK ÖLMEMİŞ” DEDİRTEN SAMANDAĞ BELEDİYESİ ZABITA MEMURUNA TEŞEKKÜR ÖDÜLÜ


Saamndağ’da , bulduğu para dolu cüzdanı(16 bin riyal=16 bin lira ) sahibine teslim eden belediye zabıta memuru, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından ödüllendirildi.
Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Samandağ Belediyesi zabıta müdürlüğünde Zabıta Memuru olarak görev yapan Yahya Fırıncıoğulları,
Görev esnasında Çiğdede mahallesi mirci mevkii civarında bulduğu cüzdanı Zabıta Müdürü Önder Şimşeke getirdi. Nüfus cüzdanı, 16 bin riyal paranın bulunduğu cüzdanın sahibi bulundu ve cüzdan sahibine teslim edildi.
Samandağ Belediyesinde makamında Zabıta Memuru Yahya Fırıncıoğulları’nı kabul eden ve göstermiş olduğu insani davranıştan dolayı kendisini altın ile ödüllendiren Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Fırıncıoğulları’nı tebrik ederek, yaşanan bu olayın Samandağ belediyesi elemanlarına yakışan bir davranış olduğunu belirtti.
Gurbetçi vatandaş Cumali Seyyah’ın kaybolan cüzdanını bulup iade eden Samandağ Belediyesinde Zabıta Memuru Yahya Fırıncıoğulları’na Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından ödül verildi. Bu insanı davranışı sergilediği için Başkan Nehir, Yahya Fırıncıoğulları’na teşekkür etti.
Başkan Nehir;“Bu bizim 3. olayımız, daha önce iki defa temizlik personelimiz yine bu şekilde, farklı şahıslara ait cüzdan, toplu para bulmuştu ve yine sahiplerine iade edilmişti. Biz kendi bünyemizde çalışan personellerimizin bu tür davranışları göstermelerinden memnuniyet duyuyoruz. Buradaki amacımız biraz da farkındalık oluşturmak. Bu tür düzgün davranışları, bu erdemli davranışları, bu şerefli davranışları gösteren arkadaşlarımıza bütün kamuoyunun huzurunda teşekkürümüzü ifade etmek adına bugün bir araya geldik. Bu erdemli, güzel davranışların örnek olmasını diliyorum. Personelimize tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.
Samandağ Belediyesinde Zabıta memuru olarak görev yapan Yahya Fırıncıoğulları’da yaşadığı olayı anlatarak, yaptığının bir insanlık görevi olduğu söyledi.
Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek :”Herkese örnek olan bu davranışı yapan personelimizi kutluyorum.Bize de bu yakışır “deid.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER