Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaErzinİrfan Bila, Güven Tazeledi

İrfan Bila, Güven Tazeledi

Hatay’ın Erzin ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İrfan Bila gerçekleştirilen olağan genel kurulda tek listenin oylandığı seçimlerde güven tazeledi.
Erzin Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Olağan Genel Kurul, Emre Demirel’in başkanlığında Yakup Demirel ve Bekir Hergüner ile oluşturulan divanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporları okundu ve tek tek kabul edildi.
Dört yıl görev yapacak olan yeni yönetim İrfan Bila başkanlığındaki Abdullah Sarıer, Ömer Faruk Atıcı, Oğuz Ergörün, İhsan Yaprak, Alaattin Ercan ve Halil Öztürk’ten oluşan tek liste oylanarak kabul edildi.
Denetim kurulunda ise İsmail Usta, Hakan Gani ve Gülbahar Demirci’den oluştu.
Güven tazeleyerek dört yıl görev yapacak yönetim kurulu Başkanı İrfan Bila, yeni yapılacak küçük sanayi sitesinin yapım işleri için Ankara’ya yönetim kurulu üyeleri ile gideceklerini belirterek “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle kooperatifimiz sorumluluğunda projemiz Bakanlık projemiz ofisine teslim edildi. Çok yakında yeni küçük sanayi sitemiz yapım çalışmalarına başlanarak sanayi esnafımıza kazdıracağız” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER