Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİş Bankası’ndan Firmalara E-Dönüşüm Kampanyası

İş Bankası’ndan Firmalara E-Dönüşüm Kampanyası

İş Bankası açıklamasında müşterilerin bu kampanya dolayısı ile taahhütsüz faydalanmanın da kapılarını açtığını dile getirdi.İş Bankası e-fatura ve e-SMM hizmetleri için kampanya başlattı

İş Bankası’ndan Firmalara E-Dönüşüm Kampanyası

İş Bankası, e-fatura ve e-SMM uygulamaları için kampanya başlattı. İşletmelerin e-dönüşüm sürecinde destek sağlamak için bu atılımı gerçekleştiren İş Bankası, bu yıl e-fatura ve e-serbest meslek makbuzuna (e-SMM) geçecek olan yeni müşterilerine İşNet fatura platformu olan NetteFatura üzerinden tam 1 yıllığına ücretsiz kullanım kampanyasını yürürlüğe soktu.

Müşteriler taahhütsüz faydalanabilir

İş Bankası açıklamasında müşterilerin bu kampanya dolayısı ile taahhütsüz faydalanmanın da kapılarını açtığını dile getirdi.

İş yerleri için sunulan e-çözüm hareketinde hem zamandan hem de efordan kazanmayı hedefleyen kampanya, e-fatura, e-imza ve e-çözümlerin daha kısa bir şekilde halledilmesini amaçlıyor.

2018 veya devam eden hesap dönemlerinde brüt satış hasılatı 5 milyon TL ve üzerinde olan işletmelerin, 1 Temmuz 2020 tarihi ile e-fatura sistemine geçmesi zorunlu hale getirildi. Serbest meslek sahipleri ise 1 Haziran 2020 tarihine kadar e-SMM uygulamasına geçmek zorunda!

Söz konusu kampanyaya son katılım tarihi 31 Temmuz 2020 olarak açıklandı.

Kampanya kapsamında yer alan ücretsiz hizmet, kampanyaya dahil olunduğu anda geçerli olarak 1 yıl geçerliliğini koruyacak.

Kampanya dahilinde verile kontör sınırı, 5 bin kontör ile sınırlı tutulacak.Bankanın sunduğu her bir makbuz, imza vb. düzenlenmesi 1 kontör üzerinden değerlendiriliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER