Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayİş İnsanı Akyürek'e Ödül Verildi

İş İnsanı Akyürek’e Ödül Verildi

Hatay’lı Burak Akyürek, Lokumların Efendisi unvanı ile sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.
’’ Kültür Sanat Onur Ödülleri Yılın Başarılı İş Adamı’’ ödülüne Layık Görülen Hataylı iş Adamı Burak Akyürek yaptığı açıklamada , 2015 yılından itibaren destekte bulunduğum Daruşafaka , kimsesiz çocuklara ve engelli platformlarına desteklerimden dolayı Engelli Vakfından Kültür Sanat Onur Ödülüne Layık olmaktan onur duyduğunu ve Daha Fazla yardımda bulunmak için , bir önceki günden daha fazla çalıştığını ifade etti.

Mehmet Burak Akyürek Kimdir?

Lokumların Efendisi, gerçek adıyla Mehmet Burak Akyürek, 1990 Hatay Antakya doğumlu olan 11 yaşına kadarda İskenderun’da büyüyen ünlü genç iş insanı Hedefinin Hatay ve İskenderun’u Dünyaya Tanıtmak olduğunu söyleyen Mehmet Burak Akyürek 2009 yılında Headway Turizm’i kurdu. Talha Kozmetik Toptan kuaför malzemeleri, Sachplex Professional Kozmetik ürünleri şirketinin kurucusudur.
Ziyaretçileri ile olan videolarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak Hay Maşallah sloganıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü oldu.
Son zamanlarda Tik Tok ve İnstagram’da fenomen olmaya başlayan, videoları milyonlara ulaşan Lokumların Efendisi adıyla Burak Akyürek kendinden oldukça söz ettirecek.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER