Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayİş İnsanı Ali Gümüş Yetimleri Sevindirdi

İş İnsanı Ali Gümüş Yetimleri Sevindirdi

Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Hataylı hayırsever iş insanı Ali Gümüş, 1000 yetim çocuğu misafir ederek hediyelerle sevindirdi.

Yıllarca hasret kaldığı Hatay’a uzun süre sonra gelerek 50’den fazla adak kurbanı keserek ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşın yüzünü güldüren Gümüş, ayağının tozuyla döndüğü Ankara’da da dev bir organizasyona imza attı.

1000 çocuğu Ankara’da Joseph’n Cafe’de ağırlayan hayırsever iş insanı Ali Gümüş, 1000 yetim çocuğa önce yemek ısmarladı. Ardından tek tek sohbet ederek başlarını şefkatle okşayan Gümüş, yetim ve öksüz çocuklara özel olarak aldığı eşofman, spor ayakkabı ve kitapları da hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Ankara’da yaptığı hayırlar vesilesiyle yakından tanınan Ali Gümüş, imza attığı dev organizasyonla bir kez daha takdir topladı.

Ali Gümüş’ün davetine ayrıca Uluslararası işitme engelliler Federasyon Başkanı Pelin Aslan, Eğitim Danışmanı Şakir Zencer, Joseph’in Cafe işletmecisi Yusuf Duman da katılım gösterdi.

ASLAN: ALİ GÜMÜŞ’E KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

 

Uluslararası işitme engelliler Federasyon Başkanı Pelin Aslan programda yaptığı açıklamada; “Hayırsever iş adamımız Ali Gümüş’ün etkinliğinde çocuklarımızla bir araya geldik. Kendisi bu program için Hatay’dan Ankara’ya geldi. Yetim çocuklarımızı bir araya getiren Ali Gümüş’e tüm çocuklarımız adına bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

GÜMÜŞ: “YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

 

Hayırsever iş insanı Ali Gümüş de yaptığı açıklamada; “12 yıldan bu yana Ankara’dayım. Yetimler gülerse dünya güler sloganı çerçevesinde bu programı hazırladık.Siz evinizde sıcak yatağınızda, sıcak yemeğinizi ekmeğinizi yerken yetimhanede çocuklar yataklarının kenarına anne yazıyor. İyilik dünyayı kurtaracak. Programlarımıza katılan ve emek veren herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

DURMAZ: ALİ GÜMÜŞ’ÜN DUYARLILIĞI ÇOK ÖNEMLİ

 

Ankara’nın Çankaya ilçesinde etkinliğin yapıldığı mahallenin muhtarı Nesibe Durmaz da programda; “Mahallemizde bulunan cafede Ali Gümüş’ün şehit çocuklarına verdiği yemekten dolayı çok teşekkür ediyorum.Her zaman da kendisini tanımaktan ve birlikte çalışmaktan dolayı çok memnunum. Program için kendisine teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

ŞAHİN: ALİ GÜMÜŞ’ÜN HAYRININ KABUL OLMASINI DİLERİM

Etkinliğe katılan ve duygusal anlar yaşayan Mustafa Şahin; “Bu programı düzenleyen Ali Gümüş’e teşekkür ederim Belki de buradaki çocukların hiçbirini tanımaz ama böyle bir hayra vesile olduğu için kendisini kutluyorum. Allah kötülere fırsat vermesin ve Ali Gümüş gibi iş insanlarının sayısını arttırsın.” diye konuştu.

ÇELİK: ALLAH ALİ GÜMÜŞ GİBİLERİN SAYISINI ARTTIRSIN

İyiliğe Uzanan Eller Derneği temsilcisi Erhan Çelik de programı düzenleyen Ali Gümüş’e teşekkürlerini sundu.

Kendi bölgelerinde 1000’e yakın yetim çocuk olduğunu kaydeden Çelik, “Allah Ali Gümüş gibi insanların sayısını arttırsın.” dedi.

Eğlenceli geçen programda çocuklar da kendilerini ağırlayan Ali Gümüş’e teşekkürlerini sundular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER