Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİş İnsanı Şahin'den Taraftarlara Çağrı

İş İnsanı Şahin’den Taraftarlara Çağrı

Hatayspor sevdalısı gurbetçi iş insanı Ali Şahin İskenderunspor’un maçlarını Hatay Stadyumu’nda oynamasının iki ilçe takımlarının ve taraftarlarının barışması için tarihi fırsat olduğunu belirtti.

Aklıselim Hataysporlu ve İskenderunsporlulara çağrı yapan Şahin; ”Malumunuz stat sıkıntısından dolayı İskenderunspor, bu sezon iç saha maçlarını Hatay stadında oynayacağını duyurdu. Bu haberle birlikte kendini bilmez 3-5 kişinin sosyal medya aracılığıyla İskenderunspor- Hatayspor taraftarları arasında ayrışmaya ve büyük kavgalara sebep olacak provakatif açıklamalar yapıp taraftarları galeyana getirmeye çalıştıklarını görünce bu duruma sessiz kalmak istemedim ve bu konudaki düşüncelerimi dile getirmeye karar verdim. Aynı şehrin çocukları olarak bu çirkefliğe prim vermeyelim.” şeklinde konuştu.

SİZCE DE ARTIK YETMEZ Mİ?

Şehrimizin en büyük markaları olan bu iki güzide kulübümüzün dostluklarının ve aralarındaki iş birliğinin zirveye çıkması noktasında iki camia, taraftar grupları, tribün liderleri, şehrin ileri gelenleri ve aklıselim insanlar artık fazlasıyla ellerini taşın altına koymalılar. Var olsun İskenderunspor-Hatayspor.” dedi.

VAKİT BİR OLMA, VAKTİDİR!

Hatayspor’umuzun 21 Ağustos Pazar günü Gaziantep FK ile kendi evinde oynayacağı ilk müsabakasında başta İskenderunsporlu kardeşlerimiz olmak üzere 15 ilçemizde Bordo-Beyaz armamıza gönül veren herkesi takımımızı desteklemek için tribünlere davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER