Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Aile Danışma Merkezi Ne Zaman Açılacak? Amacı Ne?

İskenderun Aile Danışma Merkezi Ne Zaman Açılacak? Amacı Ne?

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi tarafından kurulan Aile Danışmanlığı Merkezi’nin açılışına tüm İskenderun halkını davet etti.

Başkan Tosyalı, kadın, erkek, çocuk tüm İskenderun halkının yararlanabileceğini bildirdi.

İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezini 31 Ocak 2020 Cuma günü saat:14:00’da düzenlenecek törenle açacak.

Hatay Barosunun Katkılarıyla Kuruldu

Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezinde Doç., Dr., Psikolog, Kadın Hakları ve Çocuk Hakları Avukatının görev yapacağını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlügü ve Hatay Barosunun katkıları ile kurulmuştur. Ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla, bireylerin aile içi ilişkileri, toplumsal yaşama uyumları ve ailenin her türlü işlevinin yerine getirilmesiyle ilgili sorunları önleme ve çözme kapasitelerini geliştirmek birincil amacımızdır.

Görevli kadromuz bireylere ya da gruplara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici ve rehabilite edici tüm program ve çalışmaları yaparak meslekleriyle ilgili konularda eğitim ve danışmanlık vereceklerdir.Açılışımıza tüm halkımız davetlidir ”sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER