Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

 İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 01.12.2023 Cuma günü (BUGÜN) Saat 15.00’da İskenderun Belediyesi Brifing Salonunda toplanacaktır.

   GÜNDEM:

  • İskenderun İlçesi V. Etap (Kent Merkezi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı hakkında gerekli Meclis kararının alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.
  • İskenderun İlçesi Frenkçiftliği Mıntıkası 2523 Ada 2 ve 3 parseller üzerinde meri imar planında  Resmi Kurum Alanı (Adalet Bakanlığı Lojman) olarak planlı iken Resmi Kurum Alanı olarak yeniden düzenlenmesine yönelik hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği hakkında gerekli Meclis kararının alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.
  • Belediyemizde görev yapan bazı personellerin müktesepleri işgal ettikleri kadroların altına inmiş olup, (Dolu Kadro Değişikliği) belirtilen kadroların derece değişikliğinin yapılması hususunda gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesine göre OCAK/2024 ayı olağan meclis toplantısının tarih ve saatinin belirlenmesi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER