Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber“İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri” 60 Yazar ve 125 Yayınevini Buluşturuyor

“İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri” 60 Yazar ve 125 Yayınevini Buluşturuyor

İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri ne zaman düzenlenecek ? İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri nerede düzenlenecek? “Kitap Aşkına” sloganıyla İskenderun Belediyesi tarafından İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri” düzenlenecek.

“İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri” 60 Yazar ve 125 Yayınevini Buluşturuyor

60 yazarın katılacağı İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri, kitapseverleri şimdiden heyecanlandırmaya başladı.

“İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri” Ne Zaman Düzenlenecek?

İskenderun Belediyesi “Kitap Aşkına” sloganıyla “İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri”ni 07-16 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenleyecek.

Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek Kitap Günlerine 60 yazar katılacak ve yazarlar belirli gün ile tarihlerde söyleşi yaparak kitaplarını imzalayacak.

İskenderun’da Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Devam Edecek

Bulunduğumuz teknoloji çağında okuma alışkanlığı ve kültürünün sürdürülebilir olması için böylesine büyük ve önemli bir program düzenlediklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sosyal ve kültürel etkinlerle devam ettiklerini, birbirinden değerli yazarları okurlarıyla buluşturacaklarını dile getirdi.

Başkan Tosyalı, “Okumak, teknoloji çağında daha fazla önem kazanıyor çünkü bilgisayarın, telefonun hâkim olduğu bir çağda; her yaştan insanımızın okumaya yönelmesi ve okuma alışkanlığı edinmesinden daha güzel bir şey olamaz” ifadesinde bulundu.

7’den 70’e her yaştan kitapseverin davetli olduğu etkinliğe 7-16 Şubat 2020’de 125 yayınevi ve 60 yazar katılacak.

Başkan Fatih Tosyalı, ”İlerleyen günlerde Katılımcı Yazarlarımızı ve İmza günlerimizi ve katılımcı yayınevleri duyurusunu kamuoyu ile paylaşacağız. Kitap fuarımız 7-16 Şubat 2020 tarihinde Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek olup saat: 14.30 ‘da açılış töreni düzenlenecek. Tüm bölge halkımız davetlidir ”dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER