Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİskenderun Belediyesi eğitimin destekçisi olamaya devam ediyor…

İskenderun Belediyesi eğitimin destekçisi olamaya devam ediyor…


Özellikle Tepe okullarda bulunan öğrencilere kırtasiye yardımı yapan İskenderun Belediyesi minik çocukları mutlu etti.

Esentepe Mahallesinde Bulunan Deniz Nakliyecileri ilkokulunda yapılan kırtasiye yardımına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Milli eğitim müdürü Kemal Köseoğlu, Okul müdürü Bekir Durur ve bazı veliler katıldı.

Birinci sınıf öğrencileriyle bir araya gele Başkan Seyfi Dingil ve Milli eğitim Müdürü Köseoğlu çocuklarla sohbet edip yakından ilgilendi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in dağıttığı kırtasiye malzemelerini alan çocukların gözleri gülerken kendilerine kırtasiye yardımında bulunan Belediyeye teşekkür ettiler.

Dağıtım sonrasında kısa bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak her yıl geleneksel hale getirdikleri kırtasiye yardımlarının devam ettiğini ifade etti. Başkan Seyfi Dingil; “Belediyenin işi sadece kaldırım yapmak değil geleceğimiz olan gençlerimizin iyi eğitim görmelerini sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Kent genelinde milli eğitim müdürlüğü ile birlikte koordine ettiğimiz okullara kırtasiye yardımı devam ediyor” dedi.

İskenderun Özel Toprak Anaokulu ile “Geleceğiniz’e Dokunun”
İskenderun ilçe Milli eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ise, kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkan’ı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, çocukların eğitimin her zaman yanında olduklarını kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER