Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Çay Mahallesi’nde Muhtarlık Ofisi’nin Açılışı Yapıldı

İskenderun Çay Mahallesi’nde Muhtarlık Ofisi’nin Açılışı Yapıldı

İskenderun’da görev yapan mahalle muhtarları için İskenderun Belediyesi tarafından Çay Mahallesi İskenderun Plaza yer tahsis edilerek Muhtarlık Ofisi yapıldı.  Muhtarlık Ofisi’nin açılışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan yardımcıları ve 45 mahalle muhtarı katıldı.

İskenderun Çay Mahallesi’nde Muhtarlık Ofisi’nin Açılışı Yapıldı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Muhtarlarımız, vatandaşlarımız için yürüttüğümüz çalışmalarda bizlerin en yakın çalışma arkadaşlarıdır.” ifadesinde bulundu.

“Muhtarlara Rahat Çalışmaları için Ofis Hazırladık”

İskenderun Çay Mahallesi’nde Muhtarlık Ofisi’nin Açılışı Yapıldı

Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun’da görev yapan muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Halka hizmet noktasında sürekli görüşüyor, ziyaretlerde bulunuyoruz. İskenderun’da görev yapan muhtarlara daha rahat çalışabilecekleri bir ortam için Belediye olarak güzel bir çalışma ofisi hazırlandık. Önceden olduğu gibi bundan sonra da mahalle muhtarlarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Muhtarlarımıza odalarının yanında, koltuk, masa, sandalye gibi yeni ofis malzemeleri aldık ”sözlerine yer verdi.

Başkan Tosyalı, Muhtarları Yalnız Bırakmıyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya kendileri çalışma ofisi tahsis ettiği için teşekkürlerini ileten mahalle muhtarları, “Sıcak bir ortamda, hep birlikte sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Bu imkânları sağlayan belediye başkanımız Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER