Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSKENDERUN CEMEVİ YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR

İSKENDERUN CEMEVİ YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR

 

İbadethaneler başta olmak üzere kutsal mekânlara gösterdiği hassas tutum ve manevi duygulara verdiği önemle hizmetler sunan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB), İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevi’nde başlattığı proje tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşehrilerinin ibadethanelerde manevi olarak rahatlaması için büyük önem verdiği bakım, onarım ve yenileme hizmetleri vatandaşlardan takdir topluyor.

ÇALIŞMALAR, MANEVİ DUYGULARA HASSASİYETİYLE BİLİNEN BAŞKAN SAVAŞ’IN DUYARLI TUTUMUYLA YÜRÜTÜLÜYOR

İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevi’nde daha geniş kapsamlı ve elverişli bir kullanım alanı oluşması için çalışma başlatan HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, mevcut bulunan binanın üstüne ilave bir kat ekleme çalışmaları ile bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Başkan Savaş’ın sosyal, kültürel ve manevi olguları önemseyen tutumu çerçevesinde 2. bölgede hayata geçirilen projeleri yerinde inceleyen HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, yetkililer ile çalışmaların gidişatı hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşlar gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Beydilli aracılığıyla Başkan Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER