Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel" İSKENDERUN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK "

” İSKENDERUN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK “

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde üç adayın yarıştığı seçimleri kesin olmayan sonuçlara göre cumhur ittifakının adayı Fatih Tosyalı kazanarak Belediye Başkanı oldu.
Cumhur İttifakı adayı Ak Partili Fatih Tosyalı resmi olmayan sonuçlara göre kazandığı Belediye Başkanlığını belli olan sonra Parti binasında toplanan coşkulu kalabalığa açıkladı. Seçim zaferini kutlamak için İlçe teşkilatı önünde toplanan partililerle birlikte kutlayan Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı Ak Partili Fatih Tosyalı coşkulu kalabalığa da seslendi.
İlçe Teşkilatında partililerin sevgi gösterisiyle karşılanan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte partililerin karşısına çıktı. Ak parti İlçe Bakanı Güven yapılan seçilerin galibi Fatih Tosyalı olduğunu açıklayarak “Kendisini tebrik ediyorum. İskenderun’a hayırlı olsun” dedi.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise yağan yağmura rağmen kendisini destekleyenlere, kutlamalara katılanlara teşekkür ederek “Önümüzdeki günlerde güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz. Şu anda yağan yağmurda kimsenin hasta olmasını istemiyorum. Ancak şunu buradan belirtmek istiyorum. Kimse kaybetmedi, İskenderun kazandı. Bundan sonra ben tüm 250 bin İskenderunlunun belediye başkanıyım, kimse benim için farklı değil, ben İskenderun’un tarihini yazmaya geldim. İnşallah bundan sonra İskenderun için hep birlikte çalışacağız. İskenderun çok daha güzel olacak” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER